Jawatan Kosong di Pusat Pembangunan Kemahiran Negeri Terengganu (TESDEC) April 2019

Kongsikan Kerja Kosong Ini Kepada Rakan Anda!

Kerja Kosong Terkini di Pusat Pembangunan Kemahiran Negeri Terengganu Pada April 2019 | Jawatan Kosong TESDEC April 2019.

Latar Belakang :

Pada awal 90-an, Kerajaan Negeri Terengganu telah melancarkan program yang dikenali sebagai Skim Latihan Sambil Bekerja (SLSB) kepada belia-beliawanis tempatan tempatan bertujuan untuk memberi pendedahan dalam pelbagai aspek pekerjaan dan seterusnya memberi peluang pekerjaan bagi meningkatkan taraf sosial.

Program tersebut telah memberi impak yang baik dalam usaha untuk mengurangkan kadar pengangguran di kalangan belia. Ekoran itu, Kerajaan Negeri menubuhkan pusat latihan berasaskan kemahiran untuk memberi peluang latihan yang lebih formal dan teratur kepada belia tempatan. Pada 14 September 1996, maka Pusat Pembangunan Kemahiran Negeri Terengganu (TESDEC) telah ditubuhkan.

JOB DESCRIPTION :

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Pusat Pembangunan Kemahiran Negeri Terengganu TESDEC April 2019 seperti berikut:-

1. Penjaga Jentera BO Chargeman (J19)

Tarikh Tutup Permohonan:- 18 April 2019
Lokasi : Terengganu
Sektor : Berkanun

CARA MEMOHON :

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Pusat Pembangunan Kemahiran Negeri Terengganu (TESDEC) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

Klik untuk maklumat jawatan kosong

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *