Jawatan Kosong di Universiti Kebangsaan Malaysia UKM – 18 Mac 2019

Kongsikan Kerja Kosong Ini Kepada Rakan Anda!

Kerja Kosong Terkini di Universiti Kebangsaan Malaysia Pada Mac 2019 | Jawatan Kosong Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) Mac 2019.

COMPANY OVERVIEW :

Universiti Kebangsaan Malaysia, yang juga dikenali sebagai UKM, adalah sebuah universiti awam yang terletak di Bangi, Selangor yang terletak di selatan Kuala Lumpur. Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) terletak di Cheras dan juga mempunyai kampus cawangan di Kuala Lumpur. Ia merupakan antara universiti paling berprestij di Malaysia dan Asia Tenggara. Terdapat lebih 22 ribu pelajar yang mendaftar ke UKM (17,500 pelajar sarjana muda, dan 5,105 pelajar pascasiswazah di mana 1,368 merupakan pelajar asing dari 35 buah negara).

JOB DESCRIPTION :

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) Mac 2019 seperti berikut:-

1. PEMBANTU TADBIR N19
2. JURURAWAT
3. PEGAWAI DIETETIK
4. PEGAWAI PEMULIHAN PERUBATAN
5. PELBAGAI JAWATAN LAIN

Tarikh Tutup Permohonan:- 18 Mac 2019
Lokasi : Selangor
Sektor : Kerajaan

CARA MEMOHON :

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

Klik untuk maklumat lanjut

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *