Jawatan Kosong di Syarikat Air Melaka Berhad (SAMB) Mac 2019

Kongsikan Kerja Kosong Ini Kepada Rakan Anda!

Kerja Kosong Terkini di Syarikat Air Melaka Berhad Pada Mac 2019 | Jawatan Kosong Syarikat Air Melaka Berhad (SAMB) Mac 2019.

COMPANY OVERVIEW :

Syarikat Air Melaka Berhad, SAMB is a Melaka state government-linked companies which responsible for water supply services in Melaka.

JOB DESCRIPTION :

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Syarikat Air Melaka Berhad (SAMB) Mac 2019 seperti berikut:-

1. Eksekutif ICT (Pengaturcaraan)
2. Juruteknik
3. Pembantu Stor
4. Pembantu Tadbir
5. Pembaca Meter

Tarikh Tutup Permohonan:- 22 MAC 2019 (JUMAAT)
Lokasi : SAMB, MELAKA
Sektor : BERKANUN

CARA MEMOHON :

1. Permohonan jawatan kosong ini hendaklah menggunakan Borang SAMB 1 yang boleh dimuat turun pada laman web Syarikat Air Melaka Berhad (SAMB) dengan melayari www.samb.com.my atau sila muat turun pada pautan link yang diberikan di bawah.

2. Semua calon-calon yang berjaya perlu menghadiri Ujian dan Kursus-kursus yang ditetapkan sepanjang perkhidmatan.

3. Calon yang terdiri dari ahli keluarga terdekat angota yang sedang berkhidmat adalah tidak layak dipertimbangkan atas faktor kepentingan operasi. Ahli keluarga terdekat ditafsirkan sebagai pasangan, anak atau adik-beradik.

4. Tuan/puan juga diingatkan sekiranya didapati tuan/puan memalsukan sebarang dokumantidak mengisytiharkan maklumat peribadi (hubungan kekeluargaan) dengan anggota SAMB dan maklumat akademik, secara automatik permohonan tuan/puan terbatal dengan sendirinya.

5. Nama Jawatan yang dipohon hendaklah dituliskan di sudut sebelah kiri atas sampul suratyang berkenaan.

6. Borang permohonan yang lengkap hendaklah dihantarkan kepada :

Jabatan Sumber Manusia & Korporat
Aras 6, Wisma Air
Syarikat Air Melaka Berhad

7. Sebarang surat menyurat mengenai permohonan yang dihantarkan tidak akan dilayan. Sekiranya setelah 4 (bulan) dari tarikh tutup permohonan anda masih tidak mendapat apa-apa jawapan maka anda hendaklah menganggap permohonan anda tidak berjaya.

8. Syarikat Air Melaka Berhad tidak akan membiayai apa-apa tuntutan perjalanan dan perbelanjaan berhubung dengan permohonan dan temuduga.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *