Jawatan Kosong di Suruhanjaya Komunikasi Dan Multimedia Malaysia (SKMM) Mac 2019

Kongsikan Kerja Kosong Ini Kepada Rakan Anda!

Kerja Kosong Terkini di Suruhanjaya Komunikasi Dan Multimedia Malaysia Pada Mac 2019 | Jawatan Kosong Suruhanjaya Komunikasi Dan Multimedia Malaysia (SKMM) Mac 2019.

COMPANY OVERVIEW :

Komisi Komunikasi dan Multimedia Malaysia (Bahasa Inggris: Malaysian Communications and Multimedia Commission), MCMC, Bahasa Melayu: Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia, SKMM) adalah badan kepengurusan industri komunikasi dan multimedia di Malaysia. Ketika diasaskan, tujuan utamanya ialah untuk mengawal urusan industri telekomunikasi dan multimedia berdasarkan kuasa-kuasa yang diberi menurut Akta Komisi Komunikasi dan Multimedia Malaysia (1998) dan Akta Komunikasi dan Multimedia (1998). Selaras dengan Akta-Akta ini, peranan KKMM adalah untuk melaksanakan dan memupuk objektif dasar kebangsaan Kerajaan Malaysia Government’s national untuk sektor telekomunikasi dan multimedia. SKMM juga ditugaskan untuk mengurus rangka pengurusan baru untuk kegiatan industri-industri telekomunikasi, penyiaran dan on-line yang semakin berkait rapat.

JOB DESCRIPTION :

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Suruhanjaya Komunikasi Dan Multimedia Malaysia (SKMM) Mac 2019 seperti berikut:-

1. EXECUTIVE – COMMISSION SECRETARIAT AND GOVERNANCE
2. SENIOR EXECUTIVE – NETWORK SURVEILLANCE
3. EXECUTIVE – INFRASTRUCTURE DEVELOPMENT
4. EXECUTIVE – LEGAL ADVISORY
5. EXECUTIVE – INFRASTRUCTURE DEVELOPMENT (OSC)
6. EXECUTIVE – DIGITAL FORENSICS
7. EXECUTIVE – TELECOMMUNICATION ENGINEERS

Tarikh Tutup Permohonan:- 10 Mac 2019
Lokasi : Pelbagai Negeri
Sektor : Kerajaan

CARA MEMOHON :

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info lengkap jawatan kosong terbaru yang ditawarkan oleh Suruhanjaya Komunikasi Dan Multimedia Malaysia (MCMC) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

Klik untuk syarat dan maklumat

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *