Jawatan Kosong di Maktab Rendah Sains Mara (MRSM) Mac 2019

Kongsikan Kerja Kosong Ini Kepada Rakan Anda!

Kerja Kosong Terkini di Maktab Rendah Sains MARA Pada Mac 2019 | Jawatan Kosong Maktab Rendah Sains Mara (MRSM) Mac 2019.

COMPANY OVERVIEW :

Maktab Rendah Sains MARA atau MRSM merupakan sejenis sekolah berasrama penuh yang dibina oleh Majlis Amanah Rakyat (MARA) hampir di setiap negeri di Malaysia. Maktab Rendah Sains MARA (MRSM) telah ditubuhkan di bawah Akta Majlis Amanah Rakyat Bil. 20 Tahun 1966 sebagai satu usaha untuk mencapai matlamat MARA dalam bidang latihan dan pendidikan. MARA merupakan badan berkanun mempunyai sistem kewangan yang tersendiri bagi membantu menjayakan pendidikan dan pembangunan usahawan di kalangan Bumiputera.

Bemula tahun 2002, nisbah pelajar bumiputera dan bukan bumiputera di MRSM adalah 90% bumiputera dan 10% bukan bumiputera. Walau bagaimanapun, hanya MRSM tertentu sahaja mempunyai pelajar bumiputera dan bukan bumiputera. MRSM PKP dan MRSM Ulul Albab hanya mempunyai pelajar bumiputera sahaja.

JOB DESCRIPTION :

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Maktab Rendah Sains MARA Mac 2019 seperti berikut:-

1. PEMANDU KENDERAAN

Tarikh Tutup Permohonan:- 24 Mac 2019
Lokasi : Perlis
Sektor : Kerajaan

CARA MEMOHON :

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info dan syarat serta kelayakan jawatan kosong yang ditawarkan oleh Maktab Rendah Sains Mara (MRSM) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

Klik untuk info lengkap jawatan kosong (1)
Klik untuk info lengkap jawatan kosong (2)

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *