Jawatan Kosong di Jabatan Laut Malaysia pada 31 Mac 2019

Kongsikan Kerja Kosong Ini Kepada Rakan Anda!

Kerja Kosong Terkini di Jabatan Laut Malaysia Pada Mac 2019 | Jawatan Kosong Jabatan Laut Malaysia Mac 2019.

COMPANY OVERVIEW :

Sebelum tertubuhnya Jabatan Laut Malaysia, Jabatan Laut terdiri daripada 3 buah Jabatan iaitu Jabatan Laut Semenanjung Malaysia, Jabatan Laut Sabah dan Jabatan Laut Sarawak yang mempunyai Ketua Perkhidmatan yang berbeza.

Pada 1 Januari 2011, Jabatan Laut Semenanjung Malaysia telah bergabung dengan Jabatan Laut Sabah dan Jabatan Laut Sarawak dan dikenali sebagai Jabatan Laut Malaysia di bawah Ketua Pengarah Laut, Jabatan Laut Malaysia yang pertama iaitu YBhg. Dato’ Kapten Haji Ahmad Bin Othman.

Jabatan Laut adalah sebuah jabatan Kerajaan yang terletak di bawah Kementerian Pengangkutan Malaysia. Jabatan ini diwujudkan bagi mentadbir urusan perkapalan dan pelabuhan serta hal ehwal maritim di perairan Malaysia.

JOB DESCRIPTION :

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Jabatan Laut Malaysia Mac 2019 seperti berikut:-

1. PEMBANTU LAUT A19

Tarikh Tutup Permohonan:- 31 Mac 2019
Lokasi : Seluruh Malaysia
Sektor : Kerajaan

CARA MEMOHON :

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Jabatan Laut Malaysia ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

Klik untuk info lengkap
Klik untuk mohon jawatan

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *