Temuduga Terbuka di Polis Bantuan pada 27 & 28 Februari 2019

Kongsikan Kerja Kosong Ini Kepada Rakan Anda!

Kerja Kosong Terkini di Persatuan Polis Bantuan Malaysia Pada Februari 2019 | Jawatan Kosong Polis Bantuan Februari 2019.

COMPANY OVERVIEW :

Polis Bantuan atau di negara barat seperti Amerika Syarikat dikenali sebagai “Security Police” ialah pegawai khas yang bekerja untuk organisasi kerajaan dengan tugas melindungi kemudahan, harta benda, pekerja, pengguna dan pelawat tempat-tempat kerajaan. Mereka juga melaksanakan undang-undang kebangsaan dan persekutuan dan diberi kuasa polis yang penuh untuk mengelak jenayah. Misalnya Polis Bantuan Pos Malaysia, Polis Bantuan Bandaraya, Polis Bantuan Pelabuhan, Polis Bantuan Lebuhraya dan “Federal Air Marshal Service”, Penubuhan Polis Bantuan di Malaysia adalah mengikut Bahagian IX, Akta Polis No. 41/67 dan Peraturan–Peraturan (Polis Bantuan) Polis 1970 (P.U.(A) 461 bertarikh 21 Disember 1970).

JOB DESCRIPTION :

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Persatuan Polis Bantuan Malaysia Februari 2019 seperti berikut:-

1. Konstabel Polis Bantuan (Pavilion Kuala Lumpur)

Tarikh Tutup Permohonan:- 27 & 28 Februari 2019
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Swasta

CARA MEMOHON :

Sila klik pautan di bawah jika berminat untuk mengetahui info lebih lanjut dan memohon jawatan kosong Polis Bantuan di Pelaburan Hartanah Berhad ini.

Klik untuk info dan permohonan

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *