Jawatan Kosong di Universiti Malaysia Pahang (UMP) Februari 2019

Kongsikan Kerja Kosong Ini Kepada Rakan Anda!

Kerja Kosong Terkini di Universiti Malaysia Pahang UMP Pada Februari 2019 | Jawatan Kosong Universiti Malaysia Pahang Februari 2019.

COMPANY OVERVIEW :

Universiti Malaysia Pahang (UMP; English: University of Malaysia, Pahang) is a public technical university in Pahang, Malaysia. It was formerly known as Kolej Universiti Kejuruteraan dan Teknologi Malaysia (English: University College of Engineering & Technology Malaysia) (KUKTEM).

On 28 November 2015, UMP had been granted an autonomous status where controls towards the financial, human resources and administration had been fully passed to the university.

JOB DESCRIPTION :

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Universiti Malaysia Pahang (UMP) Februari 2019 seperti berikut:-

1. PEGAWAI TADBIR GRED N41/N44 (3 Kekosongan)
2. PENSYARAH UNIVERSITI GRED DS45/DS51/52/DS53/54/VK7/VK6/VK5 (9 Kekosongan)

Maklumat Jawatan Kosong yand ditawarkan:

Tarikh Tutup Permohonan :22 Februari 2019
Lokasi : Pahang
Sektor : Kerajaan
Kelulusan Minimum :PHD, Master dan Ijazah
Status Pelantikan :Tetap/Kontrak

CARA MEMOHON :

Calon yang berminat, sila isi borang pemohonan di laman yang terdapat di bawah iaitu Borang pemohonan dan syarat-syarat dan hantar permohonan terperinci dengan sijil- sijil dengan lengakap dengan menggunakan borang yang terdapat link di bawah.

Pastikan anda memohon menggunakan borang dibawah dari pautan yang telah ditetapkan sahaja jangan pulak menyesal bila tak mohon nanti.

Borang pemohonan dan syarat-syarat

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *