Jawatan Kosong di Golden Screen Cinemas Sdn Bhd [Terbuka 2019]

Kongsikan Kerja Kosong Ini Kepada Rakan Anda!

Kerja Kosong Terkini di Golden Screen Cinemas Sdn Bhd Pada Terbuka Selama Tahun 2019 | Jawatan Kosong Golden Screen Cinemas Sdn Bhd Terbuka 2019.

COMPANY OVERVIEW :

Golden Screen Cinemas Sdn Bhd (GSC), Malaysia’s largest cinema exhibitor, is a wholly-owned subsidiary of the PPB Group (a member of the Kuok Group). GSC operates a total of 433 screens in 50 locations across Malaysia and Vietnam, with 344 screens in 36 locations in Malaysia, and 89 screens in 14 locations in Vietnam through a partnership with Galaxy Studio.
For more information, log-on to www.gsc.com.my.

JOB DESCRIPTION :

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Golden Screen Cinemas Sdn Bhd Terbuka 2019 seperti berikut:-

1. CREW CINEMA
2. RESTAURANT MANAGER
3. SUPERVISOR
4. DUTA
5. PELBAGAI JAWATAN LAIN LAGI YANG BERKAITAN

Maklumat Jawatan Kosong yand ditawarkan:

Tarikh Tutup Permohonan :Terbuka 2019
Lokasi : Pelbagai Negeri
Sektor : Swasta
Kelulusan Minimum :Ijazah, Diploma/STPM, Sijil dan SPM/SPVM
Status Pelantikan :Tetap/Kontrak

CARA MEMOHON :

Calon yang berminat, sila isi borang pemohonan di laman yang terdapat di bawah iaitu Borang pemohonan dan syarat-syarat dan hantar permohonan terperinci dengan sijil- sijil dengan lengakap dengan menggunakan borang yang terdapat link di bawah.

Pastikan anda memohon menggunakan borang dibawah dari pautan yang telah ditetapkan sahaja jangan pulak menyesal bila tak mohon nanti.

Borang pemohonan dan syarat-syarat

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *