Jawatan Kosong di Pertubuhan Keselamatan Sosiol Malaysia (PERKESO) Januari 2019

Kongsikan Kerja Kosong Ini Kepada Rakan Anda!

Kerja Kosong Terkini di Pertubuhan Keselamatan Sosiol Malaysia Pada Januari 2019 | Jawatan Kosong PERKESO Januari 2019.

COMPANY OVERVIEW :

Sejarah Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) bermula di bawah Akta Keselamatan Sosial Pekerja 1969 sebagai sebuah Jabatan Kerajaan pada 1 Januari 1971 di bawah Kementerian Buruh dan Tenaga Rakyat. PERKESO diamanahkan untuk mentadbir dua skim keselamatan sosial iaiatu Skim Bencana Pekerjaan dan Skim Keilatan.

Skim Bencana Pekerjaan memberi perlindungan kepada pekerja daripada kejadian luar jangka bencana pekerjaan termasuk penyakit khidmat dan kemalangan semasa perjalanan berkaitan pekerjaan. Skim Keilatan pula memberi perlindungan 24 jam kepada pekerja terhadap keilatan atau kematian akibat sebarang sebab.

JOB DESCRIPTION :

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Pertubuhan Keselamatan Sosiol Malaysia (PERKESO) Januari 2019 seperti berikut:-

1.Pegawai Eksekutif Gred 19
2.Pegawai Perubatan Gred 26

Kelulusan Minimum :Ijazah dan Diploma/STPM
Status Pelantikan :Tetap/Kontrak

Tarikh Tutup Permohonan:- 31 Januari 2019
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan

CARA MEMOHON :

Calon yang berminat, sila isi borang pemohonan di laman yang terdapat di bawah iaitu Borang pemohonan dan syarat-syarat dan hantar permohonan terperinci dengan sijil- sijil dengan lengakap dengan menggunakan borang yang terdapat link di bawah.

Pastikan anda memohon menggunakan borang dibawah dari pautan yang telah ditetapkan sahaja jangan pulak menyesal bila tak mohon nanti.

Borang pemohonan dan syarat-syarat

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *