Jawatan Kosong di Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) Januari 2019

Kongsikan Kerja Kosong Ini Kepada Rakan Anda!

Kerja Kosong Terkini di MITI – Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri Pada Januari 2019 | Jawatan Kosong Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri Januari 2019.

COMPANY OVERVIEW :

Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (Tulisan Jawi: كمنترين ڤرداڬڠن انتارابڠسا دان ايندوستري) ialah sebuah kementerian di bawah kerajaan persekutuan Malaysia. Kementerian ini diberi tanggungjawab menyelia kegiatan perdagangan yang dijalankan oleh Malaysia di peringkat antarabangsa seperti import dan eksport selain menyelaras kegiatan dan dasar-dasar perindustrian negara ini. Dengan ibu pejabat di Kuala Lumpur, ia merupakan satu-satunya kementerian yang tidak berpindah ke pusat pentadbiran baru kerajaan persekutuan, Putrajaya. Hal ini berikutan keputusan kerajaan mengekalkan Kuala Lumpur sebagai pusat kewangan, ekonomi dan perindustrian kebangsaan.

JOB DESCRIPTION :

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) Januari 2019 seperti berikut:-

1. PEGAWAI CFS 41

Tarikh Tutup Permohonan:- 25 Januari 2019
Lokasi : Pulau Pinang
Sektor : Kerajaan

CARA MEMOHON :

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk info lanjut

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *