Jawatan Kosong di Jabatan Pendaftaran Pertubuhan Malaysia (JPPM) Januari 2019

Kongsikan Kerja Kosong Ini Kepada Rakan Anda!

Kerja Kosong Terkini di JPPM – Jabatan Pendaftaran Pertubuhan Malaysia Pada Januari 2019 | Jawatan Kosong Jabatan Pendaftaran Pertubuhan Malaysia Januari 2019.

COMPANY OVERVIEW :

Jabatan Pendaftaran Pertubuhan Malaysia (Tulisan Jawi: جابتن ڤندفترن ڤرتوبوهن مليسيا) adalah sebuah jabatan di bawah Kementerian Dalam Negeri yang mengendalikan pertubuhan-pertubuhan bukan kerajaan dan parti politik. Di bawah Seksyen 2, Akta Pertubuhan 1966, sesebuah pertubuhan ditakrifkan sebagai mana-mana kelab, perkongsian atau persatuan yang mengandungi tujuh orang atau lebih, tidak kira apa jua jenis atau tujuannya, sama ada sementara atau kekal tetapi tidak termasuk badan-badan yang perlu didaftarkan di bawah mana-mana undang-undang bertulis seperti syarikat, koperasi, kesatuan sekerja, persatuan ibu bapa dan guru, badan-badan sukan dan lain-lain.

JOB DESCRIPTION :

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Jabatan Pendaftaran Pertubuhan Malaysia Januari 2019 seperti berikut:-

1. PENOLONG PEGAWAI TADBIR GRED N29

Tarikh Tutup Permohonan:- 24 Januari 2019
Lokasi : Kelantan
Sektor : Kerajaan

CARA MEMOHON :

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Jabatan Pendaftaran Pertubuhan Malaysia (JPPM) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

https://3.bp.blogspot.com/-UC4mc2uN1sU/XDIkTs7ozeI/AAAAAAAAABw/jVIoQCKk6b0y-3ZW9Yv4WBpXVFaRJyFyQCLcBGAs/s1600/Jawatan-Kosong-Jabatan-Pendaftaran-Pertubuhan-Malaysia-Negeri-Kelantan-Januari-2019-ejawatan.net.jpg

► Klik untuk info lanjut

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *