Jawatan Kosong di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) Disember 2018

Kongsikan Kerja Kosong Ini Kepada Rakan Anda!

Kerja Kosong Terkini di Universiti Kebangsaan Malaysia UKM Pada Disember 2018 | Jawatan Kosong Universiti Kebangsaan Malaysia Disember 2018.

COMPANY OVERVIEW :

Universiti Kebangsaan Malaysia, yang juga dikenali sebagai UKM, adalah sebuah universiti awam yang terletak di Bangi, Selangor yang terletak di selatan Kuala Lumpur. Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) terletak di Cheras dan juga mempunyai kampus cawangan di Kuala Lumpur. Ia merupakan antara universiti paling berprestij di Malaysia dan Asia Tenggara. Terdapat lebih 22 ribu pelajar yang mendaftar ke UKM (17,500 pelajar sarjana muda, dan 5,105 pelajar pascasiswazah di mana 1,368 merupakan pelajar asing dari 35 buah negara).

JOB DESCRIPTION :

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) Disember 2018 seperti berikut:-

1. Juruteknologi Makmal Perubatan U29
2. Penolong Jurutera JA29
3. Pembantu Tadbir P/O N19
4. Pembantu Keselamatan KP19
5. Pembantu Awam H11

Tarikh Tutup Permohonan:- 26 DISEMBER 2018
Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan

CARA MEMOHON :

Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Iklan Kekosongan

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *