Jawatan Kosong di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia PPUKM pada 26 Disember 2018

Kongsikan Kerja Kosong Ini Kepada Rakan Anda!

Kerja Kosong Terkini di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia Pada Disember 2018 | Jawatan Kosong PPUKM Disember 2018.

Pengenalan :

Fakulti Perubatan, yang kini berusia 35 tahun, telah ditubuhkan pada 30hb Mei 1972 sebagai sebuah institusi perubatan untuk menjalankan aktiviti-aktiviti mengajar kursus-kursus perubatan dan kejururawatan, penyelidikan perubatan dan perkhidmatan klinikal, di bawah pentadbiran seorang Dekan. Pada mulanya, kursus perubatan yang dijalankan untuk pelajar-pelajar perubatan dan perkhidmatan perubatan yang disediakan oleh pensyarah-pensyarah dilakukan di Hospital Kuala Lumpur (HKL) yang digunakan sebagai hospital pembelajaran.

Pada tahun 1997, Hospital UKM (HUKM) telah dibangunkan sebagai hospital pembelajaran untuk pelajar-pelajar Fakulti Perubatan, UKM. Struktur pentadbiran HUKM diasingkan dari fakulti dan ketuanya merupakan Pengarah Hospital. Pada mula HUKM ditubuhkan, jawatan Dekan dan Pengarah Hospital dipegang oleh seorang pegawai, tetapi sejak tahun 1998, Fakulti Perubatan telah mempunyai Dekannya tersendiri dan UKM pula mempunyai Pengarahnya tersendiri

JOB DESCRIPTION :

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) Disember 2018 seperti berikut:-

  • 1. JURUTEKNOLOGI MAKMAL PERUBATAN U29
  • 2. PEMBANTU AWAM H11
  • 3. PEMBANTU KESELAMATAN KP19
  • 4. PEMBANTU TADBIR (P/O)
  • 5. PENOLONG JURUTERA JA29

Tarikh Tutup Permohonan:- 26 Disember 2019
Lokasi : Selangor
Sektor : Keajaan

CARA MEMOHON :

*Sila baca arahan lengkap iklan kekosongan jawatan ini melalui link yang admin sediakan di bawah sebelum membuat permohonan.

Klik Iklan & Mohon Secara Online

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *