Jawatan Kosong di Perbadanan Perpustakaan Awam Kedah (PPAK) Disember 2018

Kongsikan Kerja Kosong Ini Kepada Rakan Anda!

Kerja Kosong Terkini di Perbadanan Perpustakaan Awam Kedah PPAK Pada Disember 2018 | Jawatan Kosong Perbadanan Perpustakaan Awam Kedah Disember 2018.

COMPANY OVERVIEW :

Perbadanan Perpustakaan Awam Kedah – Sebuah Jawatankuasa telah dilantik bagi menaja dan mentadbir sebuah perpustakaan umum negeri. Mesyuarat perlantikan jawatankuasa telah diadakan di Kelab Pejabat Kerja Raya.

JOB DESCRIPTION :

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Perbadanan Perpustakaan Awam Kedah (PPAK) Disember 2018 seperti berikut:-

1. Pembantu Perpustakaan

Tarikh Tutup Permohonan:- 31 DISEMBER 2018
Lokasi : Kuala Kedah
Sektor : Kerajaan

CARA MEMOHON :

Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *