Jawatan Kosong di Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ) Disember 2018

Kongsikan Kerja Kosong Ini Kepada Rakan Anda!

Kerja Kosong Terkini di Majlis Bandaraya Petaling Jaya MBPJ Pada Disember 2018 | Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Petaling Jaya Disember 2018.

COMPANY OVERVIEW :

Majlis Bandar Raya Petaling Jaya (MBPJ) (dinaiktaraf dari Majlis Perbandaran Petaling Jaya pada 20 Jun 2006) merupakan kerajaan tempatan yang bertanggungjawab mentadbir bandar raya Petaling Jaya di Selangor, Malaysia. Majlis ini diketuai oleh Datuk Bandar, YBhg Dato’ Mohd Azizi bin Mohd Zain.

JOB DESCRIPTION :

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ) Disember 2018 seperti berikut:-

1. AHLI MUZIK (PENYELARAS MUZIK) B31
2. ARTIS BUDAYA (PENYANYI) B19
3. JURUBAHASA LA19
4. JURURAWAT MASYARAKAT U19
5. JURUTEKNIK KOMPUTER FT19
6. PEMBANTU PENILAIAN W19
7. PEMBANTU PUSTAKAWAN S19
8. PEMBANTU TADBIR P/O N19
9. PENOLONG JURUTERA JA29

Tarikh Tutup Permohonan:- 31 DISEMBER 2018
Lokasi : Petaling Jaya, Selangor
Sektor : Kerajaan

CARA MEMOHON :

Permohonan terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Iklan Kekosongan

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *