Jawatan Kosong di Lembaga Teknologis Malaysia (MBOT) Januari 2019

Kongsikan Kerja Kosong Ini Kepada Rakan Anda!

Kerja Kosong Terkini di MBOT – Lembaga Teknologis Malaysia Pada Disember 2018 | Jawatan Kosong Lembaga Teknologis Malaysia Disember 2018.

COMPANY OVERVIEW :

Selaras dengan usaha untuk memantapkan fungsi dan peranannya selaku peneraju agenda STI negara, Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI) telah membentangkan Rang Undang-Undang Teknologis dan Juruteknik 2014 dan dipersetujui di Dewan Rakyat pada 2 April 2015 lalu. Rang Undang-undang ini akan dibentangkan semula di Dewan Negara dalam tempoh terdekat sebelum diluluskan menjadi Akta Teknologis dan Juruteknik 2014 yang akan memberi laluan kepada penubuhan Lembaga Teknologis Malaysia (MBOT). Penubuhan MBOT akan memberi pengiktirafan kepada kerjaya teknologis dan memperkasa pendidikan teknik dan latihan vokasional (TEVT).

JOB DESCRIPTION :

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Lembaga Teknologis Malaysia (MBOT) Disember 2018 seperti berikut:-

  • 1. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) GRED N19
    Sekretariat Akreditasi Teknologi dan Teknikal

Tarikh Tutup Permohonan:- 01 Januari 2019 (Selasa)
Lokasi : Putrajaya
Sektor : Swasta

CARA MEMOHON :

Calon-calon yang terdiri daripada pegawai-pegawai yang sedang berkhidmat dengan Kerajaan Malaysia hendaklah mengemukakan permohonan melalui Ketua Jabatan masing-masing bagi tujuan pelantikan secara peminjaman/pertukaran sementara berdasarkan Pekeliling Perkhidmatan Bil.12 Tahun 2008 dan Pekeliling Perkhidmatan Bil.12 Tahun 2011. Calon boleh mengemukakan dokumen berikut ke alamat MBOT seperti di bawah:

(i) satu (1) salinan maklumat peribadi (resume) terkini;

(ii) satu (1) salinan Kenyataan Perkhidmatan yang disahkan oleh Ketua Jabatan; dan
(iii) satu (1) salinan Laporan Penilaian Prestasi (Tahunan) (Tahun 2017) yang disahkan oleh Ketua Jabatan.

Calon-calon yang bukan berkhidmat dengan Kerajaan Malaysia dan berminat untuk memohon jawatan tersebut boleh terus mengemukakan permohonan berserta satu (1) salinan curriculum vitae (CV) terkini ke alamat berikut:

Pengarah
Sekretariat Akreditasi Teknologi dan Teknikal
Lembaga Teknologis Malaysia
A1-3-1, Ayer@8
Jalan P8G, Presint 8
62250 PUTRAJAYA

* Sila baca terlebih dahulu iklan lengkap melalui link yang admin sediakan di bawah

Klik Untuk Baca Iklan Lengkap

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *