Jawatan Kosong di Toyota Capital Malaysia Sdn Bhd Oktober 2018

Kongsikan Kerja Kosong Ini Kepada Rakan Anda!

Kerja Kosong Terkini di Toyota Capital Malaysia Sdn Bhd Pada Oktober 2018 | Jawatan Kosong Toyota Capital Malaysia Sdn Bhd Oktober 2018.

COMPANY OVERVIEW :

TOYOTA CAPITAL MALAYSIA Sdn. Bhd. Adalah anak syarikat Toyota Financial Services Corporation (TFSC) yang mengkhusus dalam pembiayaan kenderaan Toyota Motor Corporation (TMC) di seluruh dunia, dengan kehadiran global meliputi 35 negara dan wilayah di seluruh dunia dengan aset terurus berjumlah US $ 183.7 bilion pada Mac 31, 2015.

TFSC ditubuhkan pada Julai 2000 sebagai syarikat induk bagi anak-anak syarikat TMC yang menawarkan produk dan perkhidmatan kewangan untuk menyokong penjualan kenderaan. Fokus TFSC untuk menawarkan perkhidmatan kewangan yang komprehensif yang memenuhi keperluan pelanggan yang pelbagai. Sehingga kini, TFSC telah berkembang ke 35 negara dan wilayah termasuk Amerika, Eropah, Afrika, Asia Pasifik, China dan Jepun. Dimanapun ia beroperasi, TFSC tetap komited untuk menyokong rakan kongsi, peniaga dan pelanggan pengedar Toyota dalam menghasilkan peristiwa pelanggan yang tidak dapat dilupakan dan kualiti perkhidmatan yang terkemuka.

JOB DESCRIPTION :

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Toyota Capital Malaysia Sdn Bhd Oktober 2018 seperti berikut:-

1. Risk Analyst

Tarikh Tutup Permohonan:- 27 Oktober 2018
Lokasi : Selangor
Sektor : Swasta

CARA MEMOHON :

PERMOHONAN ONLINE

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *