Jawatan Kosong di TNB Engineering Corporation Sdn Bhd pada 31 Oktober 2018

Kongsikan Kerja Kosong Ini Kepada Rakan Anda!

Kerja Kosong Terkini di TNB Engineering Corporation Sdn Bhd Pada November 2018 | Jawatan Kosong TNB Engineering Corporation November 2018.

COMPANY OVERVIEW :

TNEC adalah anak syarikat milik penuh Tenaga Nasional Berhad (TNB), yang merupakan utiliti elektrik terbesar di Malaysia dan syarikat utiliti terkemuka di Asia. Ditubuhkan pada bulan Oktober 1993, TNEC telah berkembang menjadi kontraktor yang berkaitan dengan tenaga untuk menyediakan perkhidmatan seperti merancang, membina, membiayai pelaksanaan projek Sistem Penyejuk Daerah (DCS), pemilikan dan menjalankan perkhidmatan operasi & penyelenggaraan jangka panjang di kawasan DCS.

TNEC disokong oleh pengalaman dan pengetahuan yang luas mengenai kumpulan syarikat TNB dan ikatan kukuh yang TNEC berkongsi dengan TNB. Ini menjadikan TNEC sebagai rakan pilihan untuk projek berkaitan tenaga di Malaysia. Hubungan ini telah menjadi daya penggerak di sebalik lonjakan syarikat ke hadapan dalam memperoleh projek dan memenuhi tuntutan pelanggan.

JOB DESCRIPTION :

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di TNB Engineering Corporation Sdn Bhd November 2018 seperti berikut:-

  • 1. Safety Officer (Contract)
  • 2. Project Engineer (Contract)

Tarikh Tutup Permohonan:- 31 Oktober 2018
Lokasi : Kedah
Sektor : Swasta

CARA MEMOHON :

PERMOHONAN ONLINE

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *