Jawatan Kosong di Jabatan Mineral dan Geosains Malaysia (JMG) Oktober 2018 [17 Kekosongan]

Kongsikan Kerja Kosong Ini Kepada Rakan Anda!

Kerja Kosong Terkini di Jabatan Mineral dan Geosains Malaysia (JMG) Pada Oktober 2018 | Jawatan Kosong Jabatan Mineral dan Geosains Malaysia (JMG) Oktober 2018.

COMPANY OVERVIEW :

Jabatan Mineral dan Geosains Malaysia ditubuhkan melalui penggabungan Jabatan Penyiasatan Kajibumi dengan Jabatan Galian pada 1 Julai 1999. Penggabungan ini bertujuan untuk memantapkan dan menyelaraskan aktiviti kedua-dua agensi tersebut yang berada di bawah Kementerian Perusahaan Utama (KPU) ketika itu.

Sejarah Jabatan bermula sejak abad ke-19 sewaktu kemasukan penjajah British yang bermula di negeri Perak. Pada tahun 1874, Jabatan Galian ditubuhkan oleh penjajah British bagi tujuan pengawalseliaan perlombongan bijih timah di Larut. N.G.A. Geddie, seorang jurutera perlombongan telah dilantik sebagai Merinyu Galian pertama.

JOB DESCRIPTION :

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Jabatan Mineral dan Geosains Malaysia (JMG) Oktober 2018 seperti berikut:-

1. PEGAWAI PENYELIDIK GRED Q41

Jumlah kekosongan : 17 Kekosongan

KELULUSAN MINIMUM: IJAZAH

https://4.bp.blogspot.com/-QvB923ynBs0/W8yZaQn2o4I/AAAAAAAABl4/tH7iYSwuK-AypVjLzrkpUxaaSNOnj3tkQCLcBGAs/s1600/iklanAkhbar_PG-Q41_JMG.jpg

Tarikh Tutup Permohonan:- 28 Oktober 2018 (Ahad) jam 11:59 malam
Lokasi : 1Malaysia
Sektor : Kerajaan

CARA MEMOHON :

Klik Untuk Baca Iklan Lengkap

Klik Deskripsi Tugas Jawatan

Klik Mohon Secara Online

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *